Partizan, Budućnost i Mornar - za, Zvezda i ostali - protiv!

Autor: mondo.rs

Sport

27.05.2020

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona u ABA ligi je i definitivno okončana, odlukom klubova učesnika regionalnog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Za nastavak takmičenja bila su samo tri kluba: Partizan, Budućnost i Mornar, a svi ostali (Crvena zvezda, FMP, Mega Bemaks, Cedevita Olimpija, Krka, Zadar, Primorska, Cibona, Igokea).

Predstavnici Crvene zvezde su se izjasnili da prate odluku Evrolige. Osim toga, većina koja je glasala za kraj sezone je i protiv ispadanja iz ABA lige, prenosi "Mondo".

Jedna od tema sastanka je i eventualno proširenje lige za narednu sezonu za dva mesta, koja bi pripala Borcu iz Čačka i Splitu.

U trenutku prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, kolo pre kraja regularnog dela lider je bio Partizan sa skorom 17-4. ispred Budućnosti i Crvene zvezde koji su takođe biti obezbedili plej-of.

Vodila se borba za poslednjeg učesnika doigravanja između Cedevita Olimpije i Mornara iz Bara, te za opstanak gde su na deobi poslednje tri pozicije izjednačeni sa po 15 poraza bili Zadar, Mega Bemaks i Krka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading