Milutinov progovorio o prelasku u CSKA!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

27.05.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Olimpijakosa Nikola Milutinov kaže da još nije razmišljao o sledećoj sezoni, ali da će ostati u Atini neko vreme.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nikola Milutinov vs. Fener

- Samo smo čekali kakva će odluka biti. Počeli smo da treniramo kao tim prošlog ponedeljka da bismo, u slučaju nastavka takmičenja, bili koliko-toliko spremni- rekao je Milutinov za Sport klub.

- Posle ove odluke ne razmišljam toliko o Evroligi, već kako da se vratim u trenažni proces što pre jer sam dosta izgubio u formi. Bio sam i povređen pre nego što se sezona završila, imao sam povredu skočnog zgloba, pa mi je na prvom mestu da se vratim u trening i da ojačam što više. Još ne razmišljam o narednoj sezoni- rekao je srpski centar.

Milutinovu ističe ugovor na kraju sezone, spominjao se i njegov odlazak u CSKA iz Moskve.

- Ne znam tačno. Odluka je tek saopštena, još ću biti ovde jer obožavam Grčku. Ostaću još neko vreme ovde, da treniram i da radim, ali i da uživam- rekao je Srbin.

A da li postoji šansa da ostane u Olimpijakosu?

- Volim Atinu. To je, po mom mišljenju najbolji grad, ali stvarno ne bih da o tome sada pričamo. Sad se upravo završila sezona i ne bih o tome da diskutujemo- zaključio je Milutinov za "Sportklub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading