Virtus ima plan za igranje u Evroligi!

Autor:

Sport

26.05.2020

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Baraldi, generalni direktor Virtus Bolonje, rekao je će čekati da neko odustane od Evrolige kako bi zaigrali u elitnom takmičenju naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević i Miloš Teodosić

- Nema iznenađenja. Pre dva meseca sam rekao da će sezona biti otkazana i to se sada desilo. Dobro je što su doneli ovakvu odluku - rekao je Luka Baraldi za "La Republiku", a prenosi Sportando.

Virtus se nadao da će putem Evrokupa ili preko vajld-karte obezbediti plasman u Evroligi, međutim kako je sezona otkazana svih 18 klubova iz ove sezone učestvovaće i sledeće.

- Potvrda da će svih 18 klubova iz ove sezone učestvovati i naredne je očekivana. Sada treba da vidimo da li će svih 18 hteti da učestvuje. Navodno Panatinaikos ima probleme. Ako svih 18 potvrdi učešće, neće nam ostati nikakva šansa - istakao je generalni direktor Virtusa iz Bolonje.

- Već smo popunili formular kako bi nas uzeli u razmatranje u slučaju da neka ekipa odustane od Evrolige - zaključio je on.

Luka Baraldi je na kraju zaključio kako ekipu očekuje ozbiljan rez zbog finansijske krize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading