"Ni zbog čega se ne kajem"

Autor:

Sport

25.05.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Kalinić kaže da je kao dete imao dva cilja – dresove Crvene zvezde i reprezentacije.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Kalinić

Ta dva sna krilo Fenerbahčea je ostvarilo dok je bio još veoma mlad – sa 23 godine.

- To su bile dve stvari koje sam oduvek želeo – samo da zaigram za “Zvezdu” i reprezentaciju, i to je to – ne moram više da se bavim ovim sportom. I onda ti se tako nešto desi sa 22, 23 godine, i čak u neku ruku ostaneš i bez motiva. Imao sam sreće da sa Zvezdom osvojimo Jadransku ligu, posle toga i Evroligu, prekinemo dominaciju Partizana, donesemo medalje sa svetskog prvenstva, sa olimpijskih igara. To su sve stvari zbog kojih ljudi mnogo duže moraju da igraju, da treniraju, a meni se sve desilo poprilično rano - rekao je Kalinić za Subotica.com.

Beogradske crveno-bele je napustio 2015. godine, kada je otišao u istanbulski klub.

- U prvi mah bio sam čak i tužan zato što idem i što su se tu desile još neke stvari i bez mog znanja, ali sada shvatam da nisam pogrešio i da sam uzdigao svoje košarkaško znanje i shvatanje košarke na neki sledeći nivo, a to verovatno ne bih uspeo bez kluba te veličine, sa takvim ambicijama i sa takvim trenerom - dodao je on.

Kalinić je zaključio da se ne kaje ni zbog jedne odluke u svom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading