Bogdan propušta početak sezone!

Autor:

Sport

17.10.2017

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dugačkog perioda priprema, konačno startuje i nova sezona u NBA ligi. Sakramento Kingsi imaju velika očekivanja, ali na novom početku biće lišeni pomoći srpskog beka Bogdana Bogdanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan će propustiti otvaranje sezone u NBA

Prošlog četvrtka naš bek je doživeo neugodnu povredu skočnog zgloba tokom duela protiv Los Anđeles Klipersa.

I dok je ovaj meč ostao u dobrom sećanju Milošu Teodosiću, zbog jedne od najboljih partija otkako je stigao u LA, Bogdanu neće baš ostati u lepom sećanju.

On je neugodno doskočio na nogu saigrača Kostasa Kufosa i tom prilikom doživeo jaču distorziju skočnog zgloba, zbog čega nije ni trenirao sa ekipom prethodnih dana.

Još uvek nije poznato da li će u prvoj takmičarskoj utakmici, u četvrtak od 04.00 po srednjeevropskom vremenu protiv Hjustona, moći da pomogne "kraljevima", kao što to priželjkuju i on i stručni štab Sakramenta. Poslednje procene govore da stručni štab neće ništa rizikovati, odnosno da će poštedeti Bogdanovića napora na otvaranju sezone.

NBA sezona počinje u noći između utorka i srede, kada će se sastati Klivlend - Boston i Golden Stejt - Hjuston.

Ove sezone ukupno pet srpskih košarkaša braniće boje naše zemlje "preko bare" - Bogdan Bogdanović (Sakramento), Miloš Teodosić (Los Anđeles Klipers), Nemanja Bjelica (Minesota), Boban Marjanović (Detroit) i Nikola Jokić (Denver). Podsetimo, juče je Rade Zagorac dobio otkaz u Memfisu, tako da još uvek nije izvesno da li će vižljasti plej naći angažman u nekom drugom klubu, ili će se vratiti u Evropu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading