"Lebron nije ni u 5 najboljih ikada"!

Autor:

Sport

20.05.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni NBA košarkaš Pol Pirs smatra da zvezdi Los Anđeles Lejkersa Lebronu Džejmsu nije mesto među pet najboljih igrača u istoriji NBA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Iako je Lebron Džejms tri puta bio prvak i četiri puta MVP, u konkurenciji najvećih igrača u NBA ne ispunjava kriterijume nekadašnjeg člana Bostona, Bruklina, Vašingtona i Los Anđeles Klipersa.

- Šta je Lebron učinio da iz temelja podigne bilo koju organizaciju? Bil Rasel je izgradio organizaciju Bostona, Karim Abdul Džabar, Medžik Džonson, Majkl Džordan, Tim Dankan, Kobi Brajant, Leri Bird -rekao je Pol Pirs.

- Oni su među 10 najboljih koji su pomogli da se izgradi njihova organizacija - zaključio je legendarni Amerikanac koji je najveću slavu stekao u dresu Seltiksa.

Pol Pirs tvrdi da budući da Lebron nije 'izgradio' nijednu svoju organizaciju, ne bi trebalo da se smatra jednim od najboljih u NBA, što je čudno jer je Džejms osvojio sa Kavsima prvu titulu u istoriji franšize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading