Ovako je CSKA postao šampion Evrope: Posle neuspeha u Beogradu, želeli smo krv!

Autor:

Sport

20.05.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog kluba CSKA iz Moskve Andrej Vatutin istakao je da je njegova ekipa motivaciju za osvajanje titule prvaka Evrope 2019. godine pronašla u porazu u Beogradu na fajnal-foru Evrolige godinu dana ranije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Crvena zvezda - CSKA u Beogradu

Seća se prvi čovek "armejaca" koliko je taj poraz uticao na sve u klubu, a kako su odluke koje je klub doneo tada doprinele osvajanju Evrolige godinu dana kasnije.

- Posle poraza na Fajnal foru u Beogradu tim je potpao pod neverovatan pritisak. Svako je želeo krv. Svako je tražio od mene da dam otkaz Dimitrisu Itudisu. Nije bilo lako, ali je sam uzeo malo vremena i doneo odluku. Doneo sam pravu odluku - rekao je Andrej Vatutin.

Dimitri Itudis

CSKA jeste doživeo neuspeh u Beogradu gde je završio na četvrtom mestu, ali je potom godinu dana kasnije, opet sa Itudisom na klupi, tim iz Moskve uspeo da se dočepa titule prvaka Evrope tako što je u finalu nadigrao Anadolu Efes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading