Lebron razmišljao da ostavi košarku zbog NFL, imao je čak i ugovor!

Autor:

Sport

19.05.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms otkrio je da je umalo postao NFL igrač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Za Džejmsa se oduvek pričalo da bi bio jedan od najboljih NFL igrača da se odlučio za taj sport, a sada otkriva da je do toga umalo došlo.

On je, tokom podkasta za "Uninterrupted" sa Polom Riverom i Maverikom Karterom, prokomentarisao reči proslavljenog košarkaškog trenera Doka Riversa, koji je izjavio da bi LBJ u NFL-u "bio jedan od najvećih svih vremena".

- Razmišljao sam o tome. Nisam imao pojma koliko dugo će lokaut trajati. Moj trener Majk Mansijas i ja smo u oktobru ili novembru krenuli da se pripremamo za fudbalsku sezonu. Dodali smo malo kilaže na benču i slične stvari - otkrio je Džejms.

Prilika da pređe u NFL bila je potpuno realna, s obzirom da je ugovor dobio od vlasnika Dalas Kaubojsa, Džerija Džounsa.

- Znam da je dobio ugovor od Džerija Džounsa. Uramio ga je i okačio u kancelariju - otkrio je njegov dugogodišnji poslovni partner Maverik Karter.

Nažalost, to je bilo sve što smo saznali o ugovoru koji je Lebron dobio, pa nije poznato koliko bi novca zaradio, koju poziciju bi igrao...

Podsetimo, lokaut je završen u decembru i NBA sezona je odigrana do kraja, a Lebron je sa Majami Hitom osvojio titulu, te bio MVP sezone i MVP finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading