"Nije realno da se sezona završi"!

Autor:

Sport

15.05.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Dobrić, opisao je prvih nekoliko dana nakon početka treninga na Malom Kalemegdanu. On je izjavio da su igrači pali na psihičkom i fizičkom planu i ocenio da će biti vrlo teško završiti pandemijom koronavirusa prekinutu sezonu.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Košarkaši Crvene zvezde

- Još je početak, tek smo odradili par treninga, ali najvažnije je da smo svi zdravi. Krenuli smo sa laganim trčanjem, laganim vežbama, pomalo šut, bukvalno smo krenuli od baze i kako vreme bude odmicalo vršićemo nadogradnju. Iskreno mislim da nije realno da se igra, napomenuo sam da je sve ovo novo za nas i da su igrači pali psihički i fizički. Dva meseca izolacije, potpuno drugačiji uslovi pripremanja, nije realno da se igra - izjavio je Ognjen Dobrić.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić

– Dva meseca u kući, to je nešto sa čim se prvi put susrećemo, niko nije navikao na to. Mogli smo samo da radimo neke vežbe za telo, ali mislim da smo svi pali fizički i psihički i da će nam trebati dosta vremena da se vratimo tamo gde smo bili pre ovog perioda. Kao profesionalni sportisti nismo navikli na toliki period odmora. Nije moglo mnogo da se radi, najviše što nama treba je trčanje, ali to nismo bili u mogućnosti da radimo. Samo vežbe za telo, malo za stomak, ramena, leđa, sve što može da se radi u kući, ali to nije dovoljno da bi se vratili u pravu formu - dodao je košarkaš crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading