Tajson hteo da "ubije" Džordana: Znam da si je**o moju ku*ku!

Autor:

Sport

11.05.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Rori Holovej otkrio je malo poznate detalje sukoba njegovog bivšeg klijenta Majka Tajsona i košarkaške ikone Majkla Džordana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Džordan

Džordan i Tajson su u poslednje vreme u centru pažnje javnosti – bokser jer je najavio povratak u ring, a košarkaš jer se trenutno emituje dugo iščekivani dokumentarac "Poslednji ples".

Tokom 80-ih godina prošlog veka Majk i Majkl su dominirali svojim sportovima, ali su se takođe borili i sami sa sobom.

Tajson, kako je i sam priznao, je u to vreme imao dosta problema van ringa, a jedan od njih je bio vezan i za Robin Givens, sada već bivše supruge prema kojoj je bio nasilan.

U vezi sa Givens 1987, neposredno pre nego što je upoznala Tajsona, bio je i Džordan, a do nesrećnih okolnosti došlo se na rođendanskoj žurci bejzbol zvezde Čikago Bersa Ričarda Denta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Tajson

- Tajson je sedeo tamo i pio piće koje je voleo – Long Ajlend ajs-ti – a kada on pije, onda njegova iskrena osećanja isplivaju na videlo. Video sam gde su stvari krenule, pa sam rekao šankeru da mu razvodnjava pića. Majk je zurio prekoputa stola u Majkla Džordana i rekao mu, 'Hej, čoveče, da li misliš da sam ja glup? Znam da si je**o moju ku**u'. Džordan je izgledao kao da je video duha. "Znam šta si radio sa njom. Možeš da mi kažeš" - detaljno se prisetio te večeri Holovej, što je otkrio u svojoj knjizi o bokserovoj karijeri, prenosi "BoxingScene".

Džordan je bio svestan toga ko mu se obraća i da, da je došlo do fizičkog sukoba, ne bi dobro prošao.

- Bilo je očigledno da je Džordan hteo da ustane i da pobegne. Nije hteo da ima ništa sa tim. Majk se okrenuo ka Ditki (treneru Čikago Bersa) i rekao mu, 'Čoveče, da li misliš da te se neko plaši? Posle svog tog rasističkog sr***a koje si izgovarao'. Okrenuo se i ka Dentu i rekao mu, "Da li si uplašen ovog belca, Ričarde? On je niko. Pustićeš ga da tako priča?" - opisao je Holovej i nastavio:

- To je bio cirkus, to veče. Don King je pokušao da promeni temu, Džon i ja smo pokušali da obuzdamo Majka. Majk je svima govorio da će prebiti Džordana. Džordan se, kao i uvek, lepo obukao, ali nije bilo te brzine koja bi mu pomogla da odatle pobegne na vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading