Marjanović odličan, Zagorac sve bolji!

Autor:

Sport

14.10.2017

07:19 >> 07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći dvojica srpskih košarkaša nastupala su za svoje klubove na pripremnim utakmicama pred start NBA lige, dok su još dvojica (Teodosić i Bogdanović) pauzirali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjanović igra sjajno na pripremama

Boban Marjnović je u porazu Detroit Pistonsa od Milvoki Baksa 107:103 za 12 minuta na parketu upisao čak 10 poena uz pet skokova.

U poraženom sastavu najefikasniji je bio Ejveri Bredli sa 27 poena, Andre Dramond je upisaso18 uz 22 skoka i sedam asistencija. Snel je sa 16 poena prevodio Milvoki.

Memfis Grizlisi Radeta Zagorca su ubedljivo slavili protiv Nju Orleansa 142:101, a naš plej se istakao sa 8 poena i sedam skokova, uz dve upisane asistencije za 15 minuta u igri.

 

 

Odličnu partiju zabeležio je Mark Gasol koji je meč završio sa 19 poena, deset skokova i osam asistencija.

Los Anđeles Lejkersi su u gradskom derbiju savladali Kliperse rezultatom 111:104, a na ovom meču nije bilo Miloša Teodosića.

Lejkerse je predvodio Bruk Lopes sa 16 poena, dok je Brendon Ingram zabeležio 15 poena. U poraženom timu Tajron Valas je ubacio 23 poena, a Evans 22.

Bogdan Bogdanović zbog povrede skločnog zgloba nije bio u sastavu Sakramento Kingsa koji je poražen od Golden Stejt Voriorsa sa 117:106.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading