Gasol otkrio zanimljive detalje o njegovom odnosu sa Brajantom!

Autor:

Sport

29.04.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski košarkaš Pau Gasol otkriva da je tokom karijere u Los Anđeles Lejkersima imao dva zanimljiva nadimka, od kojih je jedan bio Pablo.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Pau Gasol

Tako ga je zvao legendarni Kobi Brajant, a motiv je bio ni manje ni više nego Pablo Eskobar, čuveni narko bos iz Kolumbije.

- Kobi me je zvao Pablo. Uvek je pokušavao da razgori moju unutrašnju vatru i zvao me je Pablo zbog Pabla Eskobara. Ne zato što je on bio diler drogom, nego zbog tog ubilačkog instinkta. To mi je pomoglo da povećam agresivnost, poredio me je sa sobom - rekao je Gasol u intervjuu za La Resistenciju.

Drugi nadimak tiče se porekla.

- Zvali su me i Španac, po filmu Gladijator. Puštali su taj film, muziku iz njega, sve... - dodao je 39-godišnji centar.

Gasol je igrao za Lejkerse od 2008. do 2014. i u sezonama 2009. i 2010. osvajao NBA prsten. Bile su to, ujedno, i poslednji trofeji za slavnu franšizu iz Kalifornije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading