Vlasnik NBA kluba želi da bude predsednik SAD!

Sport

13.10.2017

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek NBA kluba Dalas Meveriks Mark Kjuban najavio je da ozbiljno razmišlja da se kandiduje za predsednika SAD na izborima za četiri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kjuban (levo) je žestoki protivnik Donalda Trampa

- To je nešto što ozbiljno razmatram. Možda se kandidujem kao nezavisni kandidat, ne znam još uvek. Ja sam za manju Vladu i mislim da ima rešenja za zdravstveno osiguranje - rekao je Kjuban, a prenosi američki AJC. 

Kjuban je postao medijski zastupljen u poslednje vreme zbog oštrih kritika na račun predsednika SAD Donalda Trampa, a kako sam priznaje upravo neznanje aktuelnog prvog čovak SAD ga je ponukala da razmišlja o kandidaturi.

Tramp je ranije ove godine tvitovao da "Mark Kjuban nije dovoljno pametan da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Država". Ako o tome i razmišlja ozbiljno, Kjuban će na kandidaturu morati da sačeka bar do 2020. godine i kraja prvog mandata Donalda Trampa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading