"Spremamo trik za Srbiju, biće teško igrati u Beogradu"!

Autor:

Sport

27.04.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji italijanski košarkaš Danilo Galinari govorio je o trenutnom stanju u svetu sa pandemijom koronavirusa. Zvezda NBA ligaša Oklahome Tander, kaže da su pravljene greške tokom pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Jaramaz, Aleksa Avramović i Igor Kokoškov

Ujedno, uputio je kritike predsedniku SAD Donaldu Trampu.

- Tramp svaki dan kaže nešto novo i u njegovim rečima nema mnogo logike. Važno je da ceo svet izađe iz ovoga. U Italiji je napravljena uobičajena za druge zemlje. Umesto da smo sprečili, mi smo lečili - rekao je Danilo Galinari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Osvrnuo se i na gostovanje "azura" ekipi Srbije na turniru za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

- Biće to poseban predolimpijski turnir. Teško je igrati protiv Srbije u Beogradu. Ipak, pokušaćemo Srbiji da damo trik - istakao je iskusni krilni igrač koji se podjednako dobro snalazi i na mestu krilnog centra.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Danilo Galinari

Popularni Galo je svestan da je Srbija veliki favorit na turniru na kome su još Novi Zeland, Senegal, Dominikana i Portorikom, a sama najbolji može do olimpijske vize.

- Ne znam zašto svi imaju velika očekivanja od Italije, mnogi rivali su jači. Nemamo oružje kao druge reprezentacije. Nikada nismo imali kontinuitet zbog povreda Barnjanija, Belinelija, Datomea i mene -zaključio je sjajni 31-godišnjak.

Kvalifikacioni turnir na programu je naredne godine, malo pre Olimpijskih igara u Tokiju.

Trebalo je da se održi u junu, ali je odložen zbog pandemije isto kao i OI.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading