"Verujem u Peđu i Divca, svetla budućnost je pred nama"!

Autor:

Sport

25.04.2020

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Sakramento Kingsa, Luk Volton, pričao je za "Athletic" o usponu njegovog tima. Naime, ekipa u kojoj nastupaju Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović je pre cele ove pauze nastale usled virusa korona vezala 13 pobeda na poslednjih 20 utakmica. Dakle, bili su usponu i na tome američki stručnjak gradi optimizam. A dodao je i da je fokusiran na ekipu, te da o draftu, slobodnim igračima i sledećoj sezoni misle Vlade Divac i Peđa Stojaković.

Peđa Stojaković i Vlade Divac

On je optimista...

- Sviđa mi se gde se nalazimo kao grupa. Budućnost je svetla, imamo odličnu grupu momaka. Ovo je teška stvar, dobijati u kontinuitetu nije lako ni u kom sportu. Ali kada imaš dobru grupu momaka koja vredno trenira i gde pojedinci vole jedni druge, i veruju jedni drugima, mislim da se onda dobiju takvi rezultati - rekao je 40-godišnji trener.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica

Luk Volton je takođe dodao da je fokusiran samo na ovu sezonu, dok Divac i Stojaković rade na proceni igrača za naredni draft, te kada je u pitanju tržište slobodnih igrača.

RepublikaFoto: Ap photo
Luk Volton

Podsećamo da je deo Sakramento Kingsa i selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov koji je u stručnom štabu Luka Voltona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading