"Treba zaustaviti sve i spremati se za narednu sezonu"

Autor:

Sport

24.04.2020

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Nando de Kolo izjavio je da je bolje da se aktuelna sezona u Evroligi ne nastavlji tokom letnjih meseci, već da se otkaže i da se krene sa pripremama za novu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Nando de Kolo

Košarkaška takmičenja prekinuta su zbog pandemije koronavirusa, a konačnu odluku o sudbini aktuelne sezone Evroliga će doneti 24. maja.

- Više od mesec dana smo bez košarke i smatarm da će biti veoma teško da nastavimo da igramo. Po mom mišljenju, najbolje je sve zaustaviti i pripremati se za narednu sezonu, jer je zdravlje najvažnije - rekao je De Kolo za radio Marka.


Francuski bek govorio je i o srpskom treneru Željku Obradoviću, koji je zbog pitanja svoje budućnosti danima u fokusu medija.

 - Obradović je osvojio mnogo titula, ali najvažnije da uvek želi da pobeđuje i nikada se ne predaje. Ponekad malo poludi i mnogo viče, ali znamo da to uvek radi za dobro ekipe - zaključio je De Kolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading