(VIDEO) Sećanje Manu Đinobilija na Mundobasket: Argentina je odigrala spektakularno protiv Srbije!

Autor:

Sport

23.04.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as San Antonija Manu Đinobili, koji je u svojim reprezentativnim danima znao da zagorča život srpskim košarkašima (čitaj: Koš za pobedu na Olimpijskim igrama 2004), kaže da ga je posebno oduševilo izdanje Argentine baš protiv "orlova" u četvrtfinalu prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva igranom u Donguanu.

Detalj sa utakmice Srbija - Argentina na Mundobasketu u Kini

- Trebalo je da odem u Kinu 21. septembra na neki događaj u Šangaju, što je bilo šest dana posle finala. Odbio sam tada jer nisam mogao toliko da ostanem u Kini, a i nisam iskreno verovao da su nam tako velike šanse da igramo samu završnicu. A onda sam video naše momke kako igraju protiv Srbije i pomislio sam: ’Ma ostaću ovde koliko god treba - rekao je 42-godišnjak i dodao:

- Bio sam jako uzbuđen dok sam ih gledao kako igraju. Jednostavno, nisam želeo nešto da propustim. Bilo je spektakularno. A onda sam odgledao uživo meč protiv Francuske, koji je bio još bolji od onog protiv Srbije. Fantastično je bilo gledati ih kako pobeđuju Francusku. Oduševio sam se - zaključio je Manu Đinobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading