Bivši as Denvera hvali Jokića: Nikola je nadprosečne pameti, postoji samo jedan način da ga zaustavite!

Autor:

Sport

23.04.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kenjon Martin, nekadašnji košarkaš Denver Nagetsa, otkrio je kako bi pokušao da brani Nikolu Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić u duelu sa Karmelom Entonijem

Amerikanac je oduvek pričao veoma lepo o srpskom košarkašu i u intervjuu za "BSN Denver" bio je pitan da prokomentariše kako bi čuvao najboljeg centra sveta.

- Mnogo puta sam gledao Jokića i mislim da koristi mozak više od prosečne osobe jer nema neke atletske mogućnosti. Teži je od mene, kao i većina košarkaša dok sam igrao u NBA, pa bih pokušao da mu odgovorim brzinom - rekao je nekadašnji krilni centar i dodao:

- Pokušao bih da budem ispred njega. Da ga rano 'napadnem' i da mu otežam maksimalno što je moguće. Ima visinu i uz to je veoma potkovan - istakao je 42-godišnjak.

Kenjon Martin je za Nagetse igrao od 2004. do 2011. i bio je deo tima koji je došao na korak do velikog finala 2009. godine.

Tada je Denver, koji je bio predvođen Karmelom Entonijem, zaustavljen u finalu Zapada od Kobija Brajanta i Los Anđeles Lejkersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karmelo Entoni u dresu Denver Nagetsa

Lejkersi su kasnije osvojili titulu pobedivši Orlando Medžik.

- Pobedili bismo te godine Orlando u finalu. Ne sumnjam u to - zaključio je nekadašnji član koledža Sinsinati.

Ipak, Nagetsi su zaustavljeni u finalu Zapada izgubvši 4-2. Melo i Kobi su tada vodili veliku bitku koja je na kraju pripala iskusnijem košarkašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading