Medalja sa Srbijom ili NBA prsten? Bobi Marjanović odgovarao na "škakljiva" pitanja, pa poručio osvajamo OI!

Autor:

Sport

21.04.2020

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Boban Marjanović je govorio za Instagram profil FIBA o svojoj karijeri, kako provodi vreme u karantinu, a takođe je odgovarao i na pitanja navijača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Jedno od zanimljivijih pitanja za Bobana Marjanovića je bilo da li bi pre voleo da osvoji titulu sa Srbijom ili NBA prsten. 

- Teško pitanje. Već sam bio drugi sa Srbijom na Evrobasketu, sada bih birao prsten NBA lige. Ali ko bi se žalio da bude ovo drugo- rekao je Boban Marjanović. 

Centar Dalasa je rekao da ne može da se odluči između Lebrona Džejmsa i Majkla Džordana i da obojici može samo da da naklon. On je takođe sastavio petorku najboljih srpskih igrača i najboljih saigrača iz reprezentacije. 

- Jokić, Dejan Bodiroga, Teodosić, Vlade Divac, Danilović. Moram da stavim Divca jer je najbolji centar i zbog svega što je uradio za reprezentaciju. Jokić je najbolji centar u NBA i na svetu i mnogo mi je dobar prijatelj. Bodiroga je... Što se tiče najboljih saigrača iz reprezentacije, uzeo bih Birčevića uz Tea i Jokića. On je dobar borac i igra srcem. Uzeo bih Bogdana i uzeo bih Nikolu Kalinića- rekao je Marjanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bobi je takođe poručio i da mu je omiljena medalja sa reprezentacijom ona iz Novog Sada kada je mladi tim 2007. osvojio zlato na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina. Dodaje i da bi voleo da zaigra na Olimpijskim igrama. 

- Bio sam tužan jer se sve ovo desilo a hteo sam na Olimpijske igre i da osvojimo turnir koji je u našom gradu. Imali smo veliku priliku da to i uradimo pred našim navijačima. Želeo sam da budem na Igrama, to je jedan od najvećih turnira, bio sam tužan ali sledeće godine će biti sledeća prilika. Prvo moramo da pobedimo koronu, pa da osvojimo turnir u Beogradu pa da osvojimo i Olimpijske igre-  rekao je Marjanović.

Jedno od pitanja za Marjanovića je bilo koga bi najradnije posterizovao. 

- Tobijasa Herisa bih posterizovao. Kada me vidiš na terenu Tobi, skloni se od obruča jer ću zakucati preko tebe!- rekao je Bobi svom velikom prijatelju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading