Ima smeha, ali nema šale: Meli otkrio kako je raditi sa Obradovićem!

Autor:

Sport

19.04.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učenik Željka Obradovića Nikolo Meli govorio je o tome kako je bilo sarađivati sa srpskim stručnjakom. Meli je proveo vreme radeći sa Željkom, dok se ove sezone nije preselio u NBA i potpisao za Nju Orleans Pelikanse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

Rad sa Obradovićem unapredio je gotovo sve igrače, ali nije uvek bilo prijatno, daleko od toga.

- Nije bilo baš prijatno gledati snimke utakmica kada žestoko izgubite. To je moglo da traje satima. Ja nikaa nisam imao razmenu tokom koje se drao meni u lice, ali čak i da vam se dere u lice, znate zašto - ako radite sa njim, radite zajedno i znate zašto. On uvek ima cilj - rekao je Meli.

Poruka je jasna – "Željko je u pravu u 99% slučajeva".

- Nema tu nešto mnogo prostora za diskusiju. Andrea (Trinkijeri, sa kojim je sarađivao u Bambergu prim. aut) i Obradović su treneri koji uvek znaju šta pričaju. Obradović uvek kaže, 'Pripremam se, moram da imam odgovor za svako pitanje svojih igrača'. I uvek ga ima.

Italijan je otkrio i najzanimljiviju anegdotu tokom igranja za Fener.

- Trenutak kada sam se najviše smejao je bio kada je on dobio ovacije i aplauze od Ulker arene, a on je gestikulirao da ne bi on trebalo da dobije zasluge, već igrači. To me je baš nasmejalo. Onda, kada su igrači dobili aplauz mi smo uraili isto što je i on. Onda se on smejao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading