Španci bruje: Milutinov već potpisao!

Autor:

Sport

11.04.2020

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji javljaju da je srpski centar Nikola Milutinov već potpisao ugovor sa moskovskim CSKA i da će za aktuelnog šampiona Evrope nastupati od sledeće sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

Još je ranije bilo reči da je Olimpijakos angažovao Hasana Martina kao zamenu za Milutinova, a sada Španci pišu da je Nikola posao sa CSKA dogovorio još pre nekoliko sedmica.

Milutinov je pre pet godina prešao iz Partizana u Olimpijakos i iz godine u godinu je napredovao, a iako je jedan od dominantnijih centara u Evropi loši rezultati pirejskog tima ga nisu stavili u ozbiljnu konkurenciju za individualna priznanja.

Prošlog leta je CSKA probao da ga dovede, ali je Olimpijakos uspeo da ga ubedi da ostane još jednu sezonu. Ipak još jedna razočaravajuća godina je uticala da Nikola promeni ekipu. U aktuelnoj sezoni koja je prekinuta zbog koronavirusa Milutinov je beležio 10 poena, sedam skokova uz šut iz igre od 65%.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading