Skandal trese Bulse od kako je stigao čovek koji je doveo Jokića u Denver!

Autor:

Sport

10.04.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu je skandal na rasnoj osnovi, koji bi mogao prilično da uzdrma temelje Čikago Bulsa, ali i cele NBA lige.

RepublikaFoto: youtube.com/Denver Nuggets
Arturas Karnišovas

Naime, nekada jedna od najvećih franšiza najjače košarkaške lige na svetu, imenovala je Arturasa Karnišovasa za novog Izvršnog direktora kluba. I ne bi bilo ništa strašno to što je Litvanac dobio ovako veliku šansu, da u najužem krugu kandidata nisu bila još sedmorica belaca!

Kako piše novinar Vinsent Gudvil posle razgovora sa neimenovanim tamnoputim NBA funkcionerom svi "crni kandidati", a bilo ih je, u startu precrtani sa poduže liste.

- To je šamar svima nama tamne puti. Njihovo najgore ima prednost u odnosu na naše najbolje. Liga mora nešto da učini ovim povodom, jer sve već prilično iritira- rekao je Gudvilov izvor, koji je navodno jedan od retkih tamnoputih pomoćnika generalnih menadžera u NBA ligi.

Ipak, prema pisanju "Yahoo Sports", Karnišovas, koji je već preuzeo kormilo Bulsa, planira da zaposli tamnoputog generalnog menadžera.

- Znam da ćete pronaći primere, u kojima želite da pobijete ovo što ja pričam, ali to licemerje koje postoji, neće me ubediti da je NBA liga tako šarolika, kakvom je svi prikazuju. Kada se ukaže mogućnost da bude drugačije, obično se zna ko dobija posao. Mi tamnoputi tražimo šansu. Želimo da pokažemo da smo jednako kvalifikovani- rekao je na kraju neimenovani sagovornik Vinsenta Gudvila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading