Veruju u dobar ishod: Evroliga se nada nastavku takmičenja!

Autor:

Sport

09.04.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak je održan novi sastanak Evrolige kako bi se raspravljalo oko toga da li će se i na koji način završiti sezona.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Braun

Zvaničnici Evrolige i ECA su 9. aprila doneli određene odluke oko završetka sezone koju je otežala i zaustavila pandemija koronavirusa.

Donete su sledeće odluke:

Da se nastave jedinstveni razgovori na nivou lige zajedno sa Asocijacijom igrača Evrolige i Asocijacijom trenera Evrolige kako bi se na kraju došlo do dogovora sa obe asocijacije.

Da se nastavi rad na pronalaženju alternativnih scenarija koji bi mogli da dozvole sezoni da bude kompletirana u Evroligi i u Evrokupu. A da u isto vreme budu obezbeđene adekvatne zdravstvene i sigurnosne mere za igrače i ostale učesnike tih događaja.

Da se radi na zajedničkim ciljevima na srednje i duže staze kako bi se minimalizovali negativni ekonomski uticaji koje donosi virus korona i kako bi se oporavak klubova što više ubrzao.

Da se nastavi sa #EUROLEAGUEUNITED kampanjom kako bi Evroliga ostala što je bliže moguće svakom klubu i navijačima generalno.

Da se održavaju periodično online sastanci između rukovodioca lige i ljudi koji se bave košarkaškim operacijama u klubovima, koji se bave - poslom, finansijama, pravom, marketingom i komunikacaijama. Kako bi se delile informacije i koordinisalo se naporima svih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading