Kevin Durent izlečen od koronavirusa, oporavila se skoro cela NBA liga

Autor:

Sport

02.04.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Durent i ostali članovi Bruklin Netsa više nemaju nikakve simptome koronavirusa, objavio je generalni menadžer Šon Marks.

RepublikaFoto: twitter.com/MarcusD
Kevin Durent

Netsi su pre nešto više od dve nedelje objavili da su četvorica njihovih članova pozitivna na koronavirus, ali nisu nikoga imenovali, ali Durent je sam uskoro objavio da je on jedan od njih.

Samo jedan od njih četvorice pokazivao je simptome. Za većinu ostalih NBA igrača za koje je poznato da su bili zaraženi objavljeno je da su se rešili virusa.

Rudi Gobert, čiji je pozitivan nalaz pokrenuo masovno prekidanje svih sportskih takmičenja u SAD-u, već je prošle nedelje bio čist, baš kao i njegov saigrač Donovan Mičel.

Krilni centar Detroit Pistonsa Kristijan Vud takođe je preboleo covid-19, a u utorak je objavljeno da je ista situacija sa dvojicom neimenovanih igrača LA Lejkersa.

Markus Smart iz Boston Seltiksa bio je pozitivan, ali nikad nije imao nikakve simptome, a u nedelju je objavio da se potpuno oporavio. On je i donirao uzorak svoje krvne plazme za istraživanje može li krv oporavljenih pomoći u razvoju leka za obolele.

Od poznatih slučajeva u NBA ligi još se ne zna samo kakva je situacija u Filadelfiji i Denveru, koji su objavili da imaju zaraženih u klubu, premda nisu precizirali ni broj ni njihovu ulogu u klubu.

Jedini čovek vezan za NBA ligu za koga se imenom i prezimenom zna da je i dalje zaražen vlasnik je Njujork Niksa Džejms Dolan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading