Gagi Milosavljević o povratku u Partizan i mirisu Evrolige...

Autor:

Sport

01.04.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Unikahe iz Malage Dragan Milosavljević nalazi se u Španiji, gde dane provodi u karantinu zbog pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Milosavljević

U razgovoru za Nezavisne novine, reprezentativac Srbije je govorio u aktuelnoj situaciji u ovoj zemlji, a istakao je da je cilj da se šampionat Španije nastavi kada sve ovo prođe.

– Španija je u teškoj situaciji. Veliki broj ljudi umire od virusa svakog dana, a broj zaraženih se povećava. U karantinu smo već dve nedelje i moguć je samo odlazak u market ili apoteku. Verujem i nadam se da će se sve brzo završiti, ali sudeći po situaciji u Španiji i Italiji, neće biti jednostavno i nemoguće je dati prognozu koliko će sve ovo da traje. Svi u Španiji se nadaju nastavku prvenstva. Probaće da promene format takmičenja kako bi ubrzali sezonu. Ako se sezona nastavi, niko ne zna u kom smeru će ići, koje ekipe će biti u kakvoj formi. Mesec dana bez pravog treninga sigurno predstavlja problem svima- rekao je Milosavljević za Nezavisne.

Milosavljević ima ugovor sa klubom iz Andaluzije na još godinu dana, ali je priznao da mu je želja da se vrati u Partizan.

– Pod ugovorom sam sa Unikahom i za sledeću sezonu. Sigurno je da bih to voleo, ali u ovom trenutku izlazim iz teške povrede i ne razmišljam mnogo o tome. Ali, sigurno da bih voleo da ponovo obučem dres Partizana jednog dana. Partizan igra sjajno, gledao sam neke utakmice dok sam bio u Beogradu. Možda su i favoriti za osvajanje Evrokupa, a i zasad su najviše pokazali u ABA ligi. Partizan je igrao najbolju košarku cele zone i u Evrokupu i u ABA ligi i za njih bi bila velika šteta da se sve to sada poništi. Ova sezona je mirisala na povratak u Evroligu- dodao je Milosavljević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading