(VIDEO) Kao kad je bio u Zvezdi: Markus Vilijams prikazao malo magije u Sakramentu

Autor:

Sport

10.10.2017

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams imao je nestabilnu košarkašku karijeru, ali je na na pripremama sa ekipom Sakramento Kingsa pokazao da i pored svih kontroverzi koje su ga okruživale tokom karijere poseduje velike količine košarkaškog talenta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilijams (desno) se bori da dobije ugovor sa Kingsima

On je na meču Sakramenta i Portlanda pred start sezone u NBA ligi odigrao 18 minuta, postigao tri poena, ali je upisao i čak pet asistencija, od kojih je jedna bila posebno upečatljiva, iz kategorije za TOP 10 poteza.

Vilijams je dao sjajnu asistenciju grčkom internacionalcu Papajanisu bez gledanja i stvorio priliku za lake poene njegovom saigraču.

Još uvek nije sigurno da će bivši igrač crveno-belih ostati u redovima Kingsa i kada sezona počne. Čini se da je pre u pitanju kratkoročni ugovor po kom će Vilijams najverovatnije postati slobodan na početku sezone u NBA, koja startuje naredne sedmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading