Nastavlja se "rat" Nurkića i Dodika: Pogledaj u ogledalo i kazaće ti se istina sva

Autor:

Sport

29.03.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosansko-hercegovački košarkaš Jusuf Nurkić nastavio je sa prepucavanjem sa Igorom Dodikom, sinom Milorada Dodika

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jusuf Nurkić

Čitav verbalni sukob je nastao zbog reči ministra zdravlja Republike Srpske Alena Šeranića da će se pacijenti zaraženi COVID-19 u turnusu od sat vremena, svakog dana slati u Federaciju BiH iz RS.

- Čije državljanstvo imaš ministare moj, ti i politika niste dobar spoj, al' šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj - napisao je tada Nurkić i dočekao Dodikov odgovor.

- I posle se čude što ne navijam za BiH. Kad imaš nekog u reprezentaciji poput Jusufa jednostavno te je sramota. U ovakvoj situaciji pokazivati da nekog mrziš. Jadno - napisao je tada Dodik.

Nurkić je kasnije konstatovao da "reprezentacija za koju navija Dodik samu sebe mrzi" i nastavio je prepirku.

- Igore dragi, reprezentacija za koju navijaš ti, verujem da sama sebe mrzi. Zato slobodno ne navija za BiH, mada su tužni oni koji za domovinu svoju nemaju lep stih - napisao je košarkaš, a onda nastavio:

- A ko koga mrzi ovde, ti ili ja, pogledaj u ogledalo i kazaće ti se istina sva, a ako ogledalu ne veruješ vidi šta kaže crna lista, ona će ti reći je l' ti savest čista - rekao je Nurkić.

Bosansko-hercegovački mediji su nakon prve reakcije Nurkića i prozivke na račun ministra zdravlja bili podeljeni jer su jedni tvrdili da je košarkaš bio "direktan kao i uvek", dok su se drugi pitali šta mu je trebala takva reakcija u ovakvom trenutku kada se čitav svet, region i BiH bore sa istim protivnikom - koronavirusom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading