Obradovićev kum i Slovenija blizu dogovora: Klupski vladar starog kontinenta seda na klupu prvaka Evrope!

Autor:

Sport

29.03.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenci su potvrdili da su u kontaktu sa Dimitrisom Itudisom, aktuelnim šampionom Evrope sa moskovskim CSKA , te saradnikom i kumom Željka Obradovića.

Dimitris Itudis

Ovu informaciju je potvrdio Matej Erjavec, predsednik KS Slovenije, uz napomenu da je sve za sada u fazi "pauze" zbog toga što košarka nije u prvom planu.

A nije u prvom planu zbog opšte poznate, globalne pandemije koronavirusa. Itudis je za sada glavni kandidat da zauzme mesto Rada Trifunovića koji ostaje u stručnom štabu.

S druge strane, navodi se i da su obe strane zainteresovane za saradnju, ali još uvek ništa nije zvanično i po svemu sudeći neće ni biti dok se situacija sa koronom ne reši.

RepublikaFoto: Starsport
Dimitris Itudis

- U ovom trenutku formalnog dogovora nema jer ni mi ni Itudis ne znamo kako će se stvari odvijati. Čujemo se svakodnevno, ali u ovom trenutku košarkaške teme nisu prioritet već kako je nečija porodica. U sredu smo se dogovorili da ćemo razgovarati o košarci kad se stvari stabilizuju, a klupski i kalendar nacionalnog tima budu na stolu - istakao je Erjavec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading