Kako se drže naše NBA zvezde? Ražnatović otkrio: Situacija je vrlo loša...

Autor: novosti.rs

Sport

26.03.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Nikole Jokića, Bobana Marjanovića i Marka Gurudića prokomentarisao je kakva je situacija sa našim NBA igračima tokom pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Boban Marjanović i Nikola Jokić

NBA liga je obustavila takmičenje pre dve nedelje, a nema indicija kada će biti nastavljena.

Pauza bez igranja i nemogućnosti standardnog režima treninga utiče na igrače, a takva situacija je i sa našim NBA zvezdama.

- Situacija je vrlo loša. U kućama su, mogu da odu po osnovne potrepštine, ali kažu da ih nije lako ni nabaviti, da je dosta toga razgrabljeno. Drugačije je kada ste kod kuće, u svojoj zemlji. Ovako, bez društva, situacija je prilično deprimirajuća. Treniraju u kućnim uslovima. Trčanja nema, rade se vežbe snage sa tegovima, parterne gimnastike. U nešto boljoj situaciji su igrači koji imaju dvorište i žive u toplijim krajevima- rekao je Miodrag Ražnatović za "Večernje novosti".

Prekid posebno ne prija Jokiću koji je bio u MVP ritmu sa prosekom od 20,2 poena, 10,2 skokova i 6,9 asistencija po meču.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Miško Ražnatović

- Utiče na njega u istoj meri u kojoj utiče na svakog drugog. Koliko znam, dopremio je neku kardio-spravu, bicikl ili traku, tako da daje sve od sebe da ostane u ritmu koji će mu olakšati povratak kad za to dođe vreme- kaže Ražnatović.

Kada i ako se sezona nastavi pitanje je kakav nivo košarke ćemo gledati.

- Sportisti su navikli na svakodnevne treninge, problem je i pauza od sedam dana. Još veći problem je mogućnost povreda, tim pre što se nagoveštava da će se možda igrati i tri utakmice nedeljno. Neka istraživanja pokazuju da je nakon 'lok-auta' broj povreda NBA igrača bio neuporedivo veći u odnosu na sezonu pre i sezonu posle- zaključio je Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading