Veliko pojačanje na Malom Kalemegdanu: Crveno-beli biće jači za centra!

Autor:

Sport

23.03.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda odradio je odličan posao prošlog leta kada je Dušana Ristića poslao na pozajmicu u Kazahstan. Srpski centar igrao je sjajno u VTB ligi, a već je najavio povratak među crveno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

I igrao je jako dobro. Jedan je najdominantnijih igrača VTB lige sa 15,7 poena i 10,9 skokova po meču uz uspešnost šuta iz igre od čak 60 odsto. Čak je nastupao i na tamošnjem Ol-star takmičenju.

- Mislim da se neću vraćati u Kazahstan jer ovo je bila samo jednogodišnja pozajmica. Imam još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom, ali razgovaraću sa menadžerom i verovatno ćemo pregovarati sa Zvezdom. Ili ću potpisati novi ugovor u Zvezdi ili bih mogao da odem negde drugo. Još ne znam, još je rano, ali znam da neću ostati ovde - kaže Ristić za američke medije.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Ristić

Ristić veruje da je završio sa košarkom ove sezone.

- Većina igrača i trenera smatra da je sezona završena zbog aktuelne situacije sa virusom. Neće biti bolje, biće samo gore. Lično, ne vidim kako bi lige mogle da se nastave. Ostaje nam da budemo strpljivi - zaključio je mladi centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading