Micićeva poruka iz izolacije: Kad ovo preživimo biće nam jasno šta je najvažnije u životu!

Autor: Sportski žurnal

Sport

22.03.2020

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejker i košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić kaže da nema strah od koronavirusa, pošto je trenutno u izolaciji i trenira od kuće.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Uprkos virusu korona, u Turskoj se do skora sport redovno odvijao bez prisustva publike. Sada je i situacija u toj zemlji alarmantna, pa je Efes odlučio da otpusti svoje igrače na određeno vreme.

- Svi smo dobili slobodno do nedelje, a posle ćemo videti šta i kako dalje. Dobili smo poruku da ne izlazimo i to ću poštovati. Neće mi to biti problem. Odmoriću, treniraću kod kuće, a za dalje ćemo videti - rekao je Micić za "Žurnal".

Kako ističe Micić, veliki strah se pojavio od igrača iz Sjedinjenih Američkih Država.

- Rizik jeste postojao, ali nije bio preterano veliki. Pogotovo što se u tom trenutku virus nije toliko proširio. Da smo nastavili dalje, sigurno da bi i opasnost rasla. Najveći strah koji su do sada sejali, bili su Amerikanci. Oni generalno dosta dižu paniku. Bili su baš dosta uplašeni. Ali generalno, ja sam sve vreme bio OK- objašnjava Micić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sjajni plejmejker se nada da će, nakon što se sve završi, čovečanstvo izvući pouku iz ovoga.

- Trudim se da budem smiren i uopšte ovo ne doživljavam kao neku stresnu priču. Već kao vid globalnog čišćenja svih naših verovanja da je sreća u novcu, moći ili nečemu materijalnom. Svi sada vide da smo svi isti, što sam uvek i govorio. Nadam se da će ljudi posle ovoga biti svesni šta je suštinski najvažnije. A da mi je krivo, sigurno da mi je krivo. Kao i svima. Mnogo stvari je tu u igri - ističe Micić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading