Još jedan klub za stopiranje ABA lige i dodelu titule Partizanu!

Autor:

Sport

21.03.2020

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Dodik, predsednik KK Igokea, smatra da, ukoliko se ne pronađe bolje rešenje, sezonu ABA lige treba registrovati po sadašnjoj tabeli.

RepublikaFoto: Photo: Igokea/Nikola Vuruna
Igokea - Cibona

On je pismo u kojem je naveo taj predlog uputio na adresu regionalnog prvenstva.

Dodik ističe da nije realno da se šampionat nastavi u julu i avgustu, pošto onda ne bi znali kako da se započne naredna sezona.

- Mi (KK Igokea) imamo stav da u ovoj teškoj situaciji za sve nas, kao i za celu Evropu i svet, nije realno da se prvenstvno nastavi u julu i avgustu. Jer ne možemo da znamo do kada će ovo stanje potrajati. A pošto trenutno nema uslova ni za kakav rad klubova, i samim tim bi morali da organizujemo dodatno vreme za nove pripreme da bi se igrači spremili da ponovo igraju. I po tome onda ne znamo ni kada bi mogli da započnemo narednu sezonu- napisao je Dodik u pismu upućenom ABA ligi.

Prvi čovek Igokee smatrada plej-of nema potrebe igrati.

- Naš je predlog da, ukoliko se u narednih 10 do 15 dana situacija ne razjasni i u drugim takmičenjima, završimo ovu sezonu sa trenutnim stanjem na tabeli i bez odigravanja utakmica. Bez plej-ofa i baraža. Da ispadne trenutno poslednje ekipa iz ABA 1 i plasira se prva ekipa iz ABA 2 u ABA 1- dodao je Dodik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading