Počelo je: Drama srpskih sportista na granici Srbije i Rumunije!

Autor: b92.net/Republika

Sport

20.03.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvoro srpskih sportista među kojima su trojica košarkaša i jedna odbojkašica od noći između četvrtka i petka čekaju na ulaz u Srbiju. Drama se odvijala na granici sa Srbije i Rumunije gde su košarkaši Dejan Borovnjak, Andrija Bojić (Voluntari), Strahinja Jovanović (Steaua) i odbojkašica Voluntarija Marija Zelenović.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Ilustracija

Njih četvoro je prošlo granicu Rumunije, ali im je na srpskoj saopšteno da ako uđu, da im neće biti dozvoljeno da odu odmah u samoizolaciju, u svoju kuću, već će morati 28 dana da provedu u šatorima namenjenim za lica koja ulaze u Srbiju.

- Čekali smo 15 sati na granici. Nisu hteli da nas puste u kućne karantine, već su nam rekli da moramo da idemo u šatore koje čuva vojska i da moramo tamo da provedemo 28 dana - rekao je za B92.net košarkaš Steaue Strahinja Jovanović.

Kako su oni to odbili, usledilo je petnaestočasovno čekanje i na kraju povratak u hotel u Rumuniju, pošto nisu želeli pod tim uslovima da uđu u Srbiju

- Došli smo u hotel da prenoćimo i ujutru ćemo videti šta ćemo da radimo - zaključio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading