Denver u strahu: Radnik u dvorani ima koronu, šta je sa Jokićem i igračima Nagetsa?

Autor:

Sport

19.03.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić i Denver Nagetsi ne igraju od 12. marta pošto je NBA liga suspendovala šampionat zbog pandemije koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Kako prenose američki mediji u klubu su sada veoma zabrinuti, jer je  jedan radnik zadužen za posetilace u hali u kojoj Nagetsi igraju zaražen virusom Covid 19.

On je zaposlen u njujorškoj firmi "Legende", koja opslužuje velike i male dvorane hranom i pićem, i to služe njeni radnici, a upravo jedan od njih koji je radio u dvorani Nagetsa je bio inficiran.

On je kako prenose bio pozitivan na testu u utorak, a utvrđeno je da je poslednji put u hali bio kada su domaći Avelanši igrali hokejaški meč sa Njujork Rendžersima 11. marta. Još nema informacija da li je radio i dan ranije na istom mestu, jer su tada igrali Nikola Jokić i Nagetsi.

Američki novinari koji svakodnevno prate košarkaška zbivanja u Denveru ističu da igrači Nagetsa za sada nisu testirani na pomenuti korona virus, te da u ovom trenutku nema najava da će biti podvrgnuti tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading