Gober "pokajnik" donirao 500.000 dolara!

Autor:

Sport

14.03.2020

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski centar Rudi Gober donirao je 500.000 dolara zaposlenima u "Vivint Smart Houm" areni i radnicima medicinskim ustanovama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rudi Gober

Gober je prvi NBA igrač koji je pozitivan na koronavirus i zbog toga je prekinuta NBA liga.

Kasnije je otkriveno da su zaraženi i Emanuel Mudiej i Donovan Mičel.

Gober je odlučio da donira 500.000 dolara radnicima u areni Juta Džeza, po uzoru na Kevina Lava, Janisa Adetokumba, Zajona Vilijamsona, Sakramento Kingsa i Golden Stejt Voriorsa.

Novac će takođe ići i radnicima u areni Oklahoma Siti Tandera, kao i svim radnicima u medicinskim ustanovama, koji rade na lečenju, prevenciji i suzbijanju koronavirusa u Juti, Oklahomi i Francuskoj.

- Ova donacija je mali znak pažnje kako bih pokazao zahvalnost i pružio podršku svima koji su na udaru (koronavirusa) i ovo je samo prvi korak i prvi potez koji ću povući po ovom pitanju- rekao je Gober.

Danima se priča o Goberovoj  neopreznosti zbog koje je zaražen i njegov saigrač Donovan Mičel, ali Francuzu je sada sigurno jasno da je "đavo odneo šalu", pa je njegov gest za poštovanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading