Gober nastavlja da pravi gluposti: Zbog njegove nesmotrenosti zaražen je i dečak!

Autor:

Sport

14.03.2020

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Juta Džez pre nekoliko dana potvrdio je da je Rudi Gober pozitivan na koronavirus, a on je zarazio još jednog svog saigrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rudi Gober i Donovan MIčel

Gober je nekoliko dana ranije ismejavao sve što se dešava oko koronavirusa, a na kraju se ispostavilo da je on zaražen. Svojim ponašanjem ugrozio je i ostale saigrače, a samo dan kasnije saopšteno je da je i Donovan Mičel pozitivan na koronu.

Francuski košarkaš se izvinjavao svojim saigračima zbog bahatog ponašanja i poručio je da jednostavno nije znao da je zaražen. Ipak, američki mediji prenose da je Gober ponovo na udaru.

Naime, ispostavilo se da je jedan dečak iz Bostona zaražen koronavirusom nakon što je prisustvovao utakmici Jute. On je tražio autograme od svojih ljubimaca i potvrđeno je da su ga Gober i Mičel ispoštovali i zbog toga nije poznato ko je od njih dvojice zarazio ovog dečaka.

Ostali košarkaši Jute na svu sreću nemaju simptome koronavirusa, ali se iz predostrožnosti još uvek nalaze u izolaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading