Posledica "slučaja Gober": Donovan Mičel ima koronavirus!

Autor:

Sport

12.03.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Donovan Mičel pozitivan je na koronavirus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donovan Mičel

Bek Juta Džeza drugi je igrač te ekipe koji je bio pozitivan na testu, posle Rudija Gobera.

Francuski centar je u sredu postao prvi NBA košarkaš zvanično pozitivan na koronavirus, a zbog toga je otkazana utakmica sa Oklahomom – a nedugo zatim i suspendovana cela sezona.

Podsetimo, Gober je se nemarno ponašao prilikom pres konferencije pre nekoliko dana, kada je namerno rukama pipao mikrofone predstavnika medija.

Taj potez je upravo ono na šta se spekuliše da je Francuzu prenelo koronavirus, a sada je on isto uradio prvoj zvezdi Jute.

Novinar ESPN Adrijan Vojnarovski prokomentarisao je mišljenje igrača Jute o potezu Gobera, dvaput zaredom najboljeg defanzivca sezone.

 

- Igrači Džeza su u privatnim razgovorima rekli da se Rudi Gober nemarno ponašao u svlačionici pipajući saigrače i njihove stvari. Sada je jedan njegov saigrač bio pozitivan (na koronavirus) - naveo je on.

Nakon što je otkriveno da je Gober zaražen, svi članovi Jute su testirani na koronavirus, a pozitivan je bio samo 23-godišnji Mičel.

 

Testirano je ukupno 58 osoba širom organizacije, a svi sem jednog testa su se vratili kao negativni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading