(VIDEO) Bleda partija Nikole Jokića, Denver promašio šut za pobedu protiv Klivlenda!

Autor:

Sport

08.03.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Klivlend Kavalirsa su došli do velike pobede nad Denver Nagetsima rezultatom 104:102 posle dramatične završnice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loše veče za "Džokera"

Kavsi su uspeli da naprave veliko iznenađenje i da pobede Denver u "Roket Morgidž Fildhausu", iako je Denver imao šut za pobedu ili produžetak.

To je promašio Džamal Marej, a mnogi su se pitali zbog čega lopta u poslednjem napadu nije išla Jokiću u ruke.

Odgovor možda leži u nešto slabijoj partiji srpskog centra, koji je za 32 minuta ubacio 8 poena uz 8 skokova i 8 asistencija i šutem iz igre tek 4 od 11 uz 4 izgubljene lopte.

Denver je odlično otvorio utakmicu ubacivši 33 poena u prvoj četvrtini i stvorivši dvocifrenu prednost već posle 12 minuta košarke, a Nikola Jokić je u ovom periodu ubacio samo 2 poena.

Već u drugoj četvrtini Klivlend pravi seriju, uspeva da na krilima Kevina Lava, Džedija Osmana i Kolina Sekstona drastično smanji zaostatak za Nagetsima i da na poluvreme odu sa samo 3 poena zaostatka, kada je na semaforu stajalo 61:58 u korist gostiju iz Kolorada.

Lav i Delavedova brzo poentiraju i donose Klivlendu vođstvo odmah na startu drugog poluvremena, da bismo u čitavoj trećoj četvrtini gledali rezultatsku klackalicu i Kavalirsi pred početak poslednje četvrtine imaju +2, 85:83.

Izabranici Majka Melouna prave seriju 8:0 na početku četvrte četvrtine, ali Lav i Sekston postižu 11 vezanih poena donose Kavsima 100:93, pa su Nagetsi trojkama Džamala Mareja, Vila Bartona i Herisa uspeli da se vrate u meč i da pri 104:102 imaju sve u svojim rukama.

Odlučujući šut je išao u ruke Džamala Mareja, koji je to promašio i Kavsi su upisali važnu pobedu.

Kod pobednika Kevin Lav je postigao 27 poena, Sekston 25, a Džedi Osman 20. Na drugoj strani Vil Barton 22, uz osam skokova, Heris 18, a Marej 17 uz sedam asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading