Lukas: Želim da budem vođa na parketu!

Autor:

Sport

07.03.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Crvene zvezde Kalin Lukas istakao je posle pobede nad Makabijem 92:76 u 28. kolu Evrolige da oseća da se uklopio u ekipu.

RepublikaFoto: Starsport
Kalin Lukas protiv Makabija

Novopridošli američki košarkaš zabeležio je dva poena i četiti asistencije.

- Osećam se veoma dobro. Prvih nekoliko mečeva mi je bilo potrebno da se naviknem i da naučim kako stvari u timu funkcionišu – ko šutira, a ko ne, gde igrači žele da dobiju loptu. Trebalo je vremena da se naviknem na sve - istakao je Lukas i dodao:

- Nisam igrao od prošle sezone, ali se dobro osećam. Trenirao sam svakog dana, igrao sam pik en rol, tako da se fizički odlično osećam. Moj posao je da razigravam igrače. Ako pogledate moju statistiku, videćete da znam da poentiram, ali mi u timu već imamo šutere. Moj posao je da radim ono što trener od mene traži, a njemu je sada potrebno da vodim ekipu, da igram dobru odbranu i da razigravam saigrače - zaključio je član šampiona Srbije i Jadrana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading