LAZIĆ SE VRAĆA U TIM: Zvezda želi pobedu protiv Olimpije u Ljubljani

Autor:

Sport

07.10.2017

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u petak uveče u Ljubljanu, gde će u nedelju od 17 časova igrati protiv ekipe Olimpije u 3. kolu regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Zvezda želi da nastavi seriju pobeda

Crvena zvezda je u prva dva kola ostvarila dve pobede, a Olimpija ima pobedu i poraz.

- Jedan od malih ciljeva koje smo postavili na početku je da startujemo sa 3-0 u regionalnoj ligi, i onda sa samopouzdanjem uđemo u Evroligu. Utakmica u Ljubljani ima specifičnu težinu. Biće nam to prvo gostovanje i to protiv Olimpije, koja je "pogodila" sa izborom stranaca, takođe imaju kontinuitet u radu i sa te strane nećemo imati olakšan, niti lak posao u dvorani Tivoli. Ono što mi predstavlja zadovoljstvo je da su svi zdravi i spremni za ovu utakmicu, što znači da nam se vraća i kapiten Lazić - rekao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

Ekipa Crvene zvezde u subotu će odraditi dva treninga u Ljubljani.

- Očekuje nas prvo gostovanje u novoj sezoni ABA lige, u svaki meč ulazimo ozbiljno i motivisano. Osim što želimo bodove, svaka utakmica na početku sezone za nas je prilika da napredujemo kao tim i da se uigravamo. Olimpija je ove sezone napravila dobru ekipu, stranci su pokazali da su pojačanja, ali ponavljam, želimo da sa tri pobede i dodatnim samopouzdanjem krenemo i u novu sezonu Evrolige - rekao je Lazić.

Crvena zvezda će naredne gostovati Žalgirisu u prvom kolu Evrolige.



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading