Stef Kari: Čudno je bez Grina i Kleja...

Autor:

Sport

06.03.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejta Stef Kari priznao je da je želeo da igra više u meču protiv Toronto Reptorsa, prvom koji je odigrao od oktobra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bioskop ponovo radi... Stef Kari se vratio!

Kari je propustio prethodnih 58 utakmica, a na teren se vratio u porazu Voriorsa od aktuelnih šampiona Toronto Reptorsa (121:113). 

Za 27 minuta na terenu postigao je 23 poena, a  dodao je i sedam asistencija i sedam skokova.

- Trudio sam se da ne razmišljam o povredi. Osećao sam se bolje nego što sam očekivao, mogao sam da odigram i više minuta. Ipak, morao sam da se držim plana, što je i bio najteži deo - rekao je jedan od najboljih plejmejkera na svetu.

Priznao je Stef i da mu je bilo neobično na terenu bez Drejmonda Grina i Kleja Tompsona, koji su odsutni zbog povreda

- Shvatio sam da se mnogo toga promenilo u timu tokom zagrevanja. Postoje neke rutine kojih se pridržavam, Drejmond mi obično doda loptu u određeno vreme. Sada ga nije bilo. Bilo je čudno. Ali sezona je takva, trudimo se da izgradimo nešto novo. Biće nam potrebno neko vreme. Bilo je zanimljivo igrati sa novim momcima - zaključio je Stef Kari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading