Čudesni Micov trojkom uz zvuk sirene srušio Valensiju u praznoj hali, Real sa pola snage!

Autor:

Sport

05.03.2020

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Armanija su rezultatom 81:83 pobedili Valensiju pred praznim tribinama u 28. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Micov

Zbog opasnosti od širenja koronavirusa, košarkaši Valensije su bez publike igrali sa milanskom Olimpijom.

Ova dva tima su svakako odigrala fantastičnu utakmicu, koja je morala da bude rešena posle produžetaka, a gost je upisao važnu pobedu u borbi za Top 8.

Neverovatna završnica u Valensiji pripala je Armaniju najviše zahvaljujući srpskom košarkašu Vladimiru Micovu koji je u poslednjim sekundama pogodio šut za tri poena, lopta je ušla uz zvuk sirene i gosti su slavili.

Posle 40 minuta velike borbe i velike drame, rezultat je glasio 65:65. Onda je na red došao produžetak u kome je Valensija uglavnom vodila glavnu reč. Oni su na manje od 2 minuta pre kraja imali 5 poena razlike i bili favoriti u penal završnici.

Igralo se koš za koš u tim momentima, tačnije, sve do poslednjih 12 sekundi kada su domaći imali 4 poena prednosti, a onda Kolom vezuje tri promašena slobodna bacanja, što je dalo Armaniju priliku, a Micov je nije propustio.

On je proglašen za igrača utakmice, a ubacio je 13 poena uz 7 skokova, 1 asistenciju i ukradenu loptu. Najefikasniji u italijanskom timu bio je Serhio Rodriges sa 16, dok su Rol i Skola postigli po 11 poena.

Na drugoj strani, Abalde je imao 21 poen, Dubljević 19, a Ndur 12 postignutih poena.

Košarkaši Real Madrida su kao veliki favoriti pobedili ASVEL na svom parketu sa 87:78.

Gosti su nešto bolje ušli u utakmicu i posle ranog vođstva Reala napravili seriju i prednost je za tren oka postala dvocifrena. Real se brzo probudio ponovo preuzeo vođstvo negde oko 15. minuta utakmice i nastala je nova drama.

Real je u drugom poluvremenu bez većih problema slomio otpor hrabrog francuskog tima i sasvim zasluženo slavio.

Najbolji u trijumfu Reala bio je Džejsi Kerol sa 19 poena, Fabijen Kozer je dodao 15 poena, a Usman Garuba 10 poena i šest skokova.

Kod gostiju, Livio Žan-Šarl je imao 13 poena, jedan više od Daviona Berija.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading