Legenda turske košarke udarila na Evroligu!

Autor:

Sport

04.03.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog saveza Turske Hidajet Turkoglu bio je veoma kritičan prema odluci Evrolige da utakmicu Evrokupa između Darušafake i Virtusa presele u Beograd zbog opasnosti širenja koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hidajet Turkoglu i Redžep Tajip Erdogan

Darušafaka i Virtus će svoj duel šestog kola TOP 16 faze Evrokupa odigrati u Beogradu 5. marta.

– Poslednja odluka Evrolige u vezi sa predstojećim duelom Evrokupa između Darušafake i Virtusa je veliko razočarenje. Utakmica, koja je trebalo da se igra u Istanbulu je zbog problema sa koronavirusom u Italiji prebačena u Beograd i igraće se u četvrtak, 5. marta. Ova nerazumljiva odluka Evrolige je i protiv duha igre.  Kontroverznost situacije je i ta što je trener Virtusa Srbin, a tu su u dvojica srpskih igrača, pa samim tim okruženje postaje neodgovarajuće za naše košarkaše. Urgirao bih da Evroliga ubuduće bude daleko opreznija prilikom donošenja ovakvih odluka. Verujem da je turska košarkaška javnost, uključujući i sve timove, u najmanju ruku veoma nezadovoljna - stoji u saopštenju predsednika KS Turske.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading