Armani ispustio Real, velika pobeda ASVEL-a

Autor:

Sport

03.03.2020

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Real Madrida savladali su kao gosti ekipu Armanija sa 78:73 u okviru 27. kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Real Madrida

Kraljevski klub je odigrao očajno prvu četvrtinu, ali je uspeo da se vrati i zabeleži 21. pobedu.

Madriđani su nakon prvih 10 minuta imali 14 poena zaostatka, ali su dobrom drugom i još boljom poslednjom četvrtinom preokrenuli rezultat. Najefikasniji je bio Rudi Fernandes sa 16 poena, dok su po 13 postigli Nikolas Laprovitola, Valter Tavares i Trej Tompkins.

Kod domaćih Rikardo Moraskini je ubacio 21, Vladimir Micov je imao 13 poena i šest skokova, dok je Kifer Sajks dodao 10 poena.

Važan trijumf ostvario je i ASVEL, koji je na svom terenu savladao Valensiju sa 72:65.

Najbolji pojedinac na meču je bio Dejvid Lajti sa 20 poena, a dvocifren je još bio Džordan Tejlor sa 10 poena. Kod španske ekipe Giljem Vives je ubacio 14, dok su po 11 postigli Kvino Kolom, Luis Laberi i Đoan Sastre.

Borba za TOP 8 fazu polako ulazi u završnu fazu, a zanimljivo samo dve pobede dele ekipe od 7. do 15. pozicije. Među svim tim timovima je i Crvena zvezda, koja sa skorom 10-16 zauzima 15. mesto i u sredu gostuje Fenerbahčeu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading