Željko strahuje od Zvezde!

Autor:

Sport

03.03.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović, trener košarkaša Fenerbahčea, očekuje drugačiju Crvenu zvezdu u 27. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović na meču u Beogradu

Iskusni strateg je istakao da se beogradska ekipa značajno promenila u odnosu na njihov prvi okršaj, koji je pripao šampionu ABA lige (68:56).

- Igramo protiv potpuno drugačijeg tima u odnosu na onaj koji nas je dobio lako u Beogradu. Imaju kvalitetna imena na svim pozicijama i dolaze posle veoma važne pobede u ABA ligi tako da je ovo opet evroligaška utakmica i moramo da budemo fokusirani. Probaćemo da budemo na istom nivou na kom smo igrali protiv Valensije - rekao je Obradović.

O narednom meču sa Crvenom zvezdom govorio je i kapiten turske ekipe Melih Mahmutolu.

- Bliži se kraj regularne sezone u Evroligi i svaki meč je veoma važan. Iako nismo dobili šta smo hteli an poslednjim utakmicama kod kuće, došli smo do važne pobede u Valensiji. Igraćemo dva ključna meča u duploj nedelji. Idemo korak po korak. Zvezda je kvalitetan tim iako nisu imali dobre rezultate. Dobili su nas u drugom kolu sezone, imaju novog trenera, imaju dobre poentere poput Brauna, Pantera, Lukasa... Moramo dobro da se koncentrišemo i da budemo na istom nivou 40 minuta - rekao je Mahmutolu.

Fenerbahče je trenutno deveti sa skorom 12-14, dok je Zvezda 14. sa učinkom 10-16. Njihov međusobni duel na programu je u sredu od 18.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading