BOMBA: Vasa Micić ide u NBA!

Autor:

Sport

02.03.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da Vasilije Micić ode u NBA, poručio je Miodrag Miško Ražnatović, poznati košarkaški agent gostujući u emisiji "U obruču" na Areni sport!

RepublikaFoto: Euroleague.net
Vasilije Micić

- Ne bih sad to isticao kao neku vest, ali to je plan za njega za sledeću godinu. On je najbolji evropski bek igra na vrhunskom nivou i ima samo 25 godina. Ja mislim da ćemo tek u sledećim godinama videti mnogo dobrih igrača sa ovih prostora u NBA. Ne očekujte da Jokić i Dončić budu usamljeni i jedini kvalitetni od naših igrača - rekao je Ražnatović.

On je istakao da Micić ima povredu skočnog zgloba, ali da nije toliko ozbiljna koliko se činilo u prvi mah i da će pauzirati oko dve nedelje i da će se vratiti u ekipu za plej -of Evrolige.

Reprezentativac Srbije za sobom ima odličnu sezonu, u Evroligi, a njegov klub je lider Evrolige u ovom trenutku sa samo tri poraza, dok Vasa beleži 14,6 poena i 5,9 asistencija.

RepublikaFoto: Starsport
Uskoro zajedno na NBA parketima... Bogdan Bogdanović i Vasilije Micić

Micić je 2014. godine draftovan od strane Filadelfije kao 52. pik, ali je ostao u Evropi i iz Mege prešao u Bajern.

Vratio se zatim u Srbiju gde je zaigrao za Crvenu zvezdu, a potom su usledile sezone u Tofašu i Žalgirisu, da bi 2018. godine postao član Efesa, sa kojim je prošle godine produžio ugovor do leta 2021.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading