Vreme je za rastanak: Obradović odbio dve ponude Fenera!

Autor:

Sport

02.03.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se košarkaški zemljotres! Srpskom treneru Željku Obradoviću ugovor sa Ferenbahčeom ističe na leto, a kako stvari stoje srpski trener bi mogao da napusti klub koji vodi od sezone 2013/2014.

Željko Obradović

Istanbulski tim ima ove sezone najlošije rezultate od kako je Željko na klupi.

Turski košarkaški komentator i novinar Murat Murathanolu donosi informacije o rastanki trofejnog srpskog trenera i turskog velikana. On navodi da je srpski trener odbio dve ponude predsednika Fenerbahčea Alija Koča da produži saradnju i posle 2020. godine. Obradović trenutno ima velikih problema u ekipi jer je Fenerbahče neprepoznatljiv i boriće se verovatno do samog kraja za mesto u plej-ofu Evrolige.

Fener je ove sezone gubio u Evroligi od raznih timova koji su kvalitetom daleko ispod turskog vicešampiona, a ne briljira ni u turskoj ligi gde je nedavno primirio "šamar" od Galatasaraja posle čega su navijači osuli paljbu po klubu.

Murathanolu kaže da je Obradović možda izgubio motivaciju jer na početku sezone nije bilo ponude da se ugovor produži, a takođe ovaj novinar kaže da mu je utisak da se bivši trener Panatinaikosa ove sezone nije adaptirao na igrače koje ima u sastavu. Fener je podsetimo ove sezone doveo Nanda De Koloa i Derika Vilijamsa kao najveća pojačanja, a tokom sezone su došli Malkolm Tomas i Džejms Naneli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading