Partija karijere Vanje Marinkovića, ali nije mogao protiv Žocovog Fenera!

Autor:

Sport

28.02.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče je sve bliže plasmanu u 8 najboljih ekipa, sada su se izjednačili sa Valensijom i Himkijem koji imaju po 12 pobeda. Upravo su Valensiju uspeli da savladaju u gostima rezultatom 86:93, ekipa Željka Obradovića je odigrala sjajan napadački meč i zasluženo je stigla do nove pobede i do prekida mini-serije od dva uzastopna poraza.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nikola Kalinić u duelu

Fener je uglavnom bio u prednosti u ovom meču, Valensija je svega u par navrata uspela da preokrene rezultat, ali je najveća prednost koju su imali 2 poena.

Od trojke Džejmsa Nanelija za 53:51 Fenerbahče nije više ispuštao prednost, a uzalud je bila i dobra partija Vanje Marinkovića koji je odigrao najbolji meč u Evroligi u svojoj karijeri.


Gosti su pred kraj stigli i do velikih +15, a domaći su samo do kraja ublažili rezultat.

Vanja Marinković je imao 22 poena, Bojan Dubljević 15. Kod pobedničke ekipe Derik Vilijams fantastičan sa 22 poena, Luiđi Datome i Kostas Slukas po 13. Nikola Kalinić 2 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading