Košarkaši Zvezde uvereni: Da ne ponovimo greške iz derbija

Autor:

Sport

26.02.2020

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Marko Jagodić-Kuridža i Vladimir Štimac poručili su da će ekipa učiniti sve da se na gostovanju Baskoniji vrati na stazu uspeha.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Štimac

Zvezda je prethodni meč u elitnom takmičenju izgubila od CSKA u Beogradu, a potom i "dobijenu utakmicu" u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana u Nišu.

- Očekuje nas dobra ekipa, igraju dosta bolje nego na početku sezone. Napravili su određene promene, što u igračkom što u trenerskom kadru. Podigli su se. Igraju sa dosta energije i mi moramo tako da vratimo, da budemo koncetrisani i u napadu i u odbrani. Da ne ponovimo greške iz derbija i utakmice sa CSKA i da vidimo da probamo da dobijemo neku šansu za pobedu - izjavio je Jagodić-Kuridža.


Njegov saigrač Vladimir Štimac ističe da će tim dati sve da pokušaju da ostvare trijumf.

 - Oni su doživeli neke promene, sigurno da nije to ta ekipa od ranije. Mi idemo na svaki mec da pokušamo da pobedimo. Težak put do tamo, kao i uvek, ali šta je tu je. Idemo da damo sve od sebe, da probamo da pobedimo. Tamo je pravi košarkaški ambijent, lepo je za igranje, bio sam tamo više puta i to je jedna dobra atmosfera u kojoj može da se igra super - rekao je Štimac.

Zvezda će u Vitoriji biti bez prvog trenera Dragana Šakote, koji ima problema sa upalom vena, a ekipu će voditi Andrija Gavrilović. Što se tiče igrača izostaće povređeni Ognjen Dobrić i Čarls Dženkins, ali će poslednje pojačanje plejmejker Kalin Lukas biti u konkurnciji.

Meč između košarkaša Baskonije i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading