Avramović: Falilo je energije i odbrane...

Autor:

Sport

23.02.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Aleksa Avramović rekao je posle poraza od Gruzije 94:90 u drugom kolu kvalifikacija za Evrobasket da je priprema ekipe za taj meč bila ista kao i za prethodni.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Avramović u prodoru

Avramović se isticao u ključnim trenucima i vraćao Srbiju u igru, a postigao je 27 poena, uz četiri asistencije i jedan skok.

- Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za Finsku, da odigramo sa energijom u odbrani, sa dobrim napadom. Nismo imali energiju koja nas je pogurala u Finskoj, Gruzija je odigrala veoma dobro. Znali smo da imaju jednog od najboljeg šutera španske lige Mekfadena i jednog od najboljih igrača španske lige Šermadinija. Napravili smo mnogo grešaka u odbrani - rekao je Avramović posle utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Mekfaden i Avramović

Gruzija, koja zbog domaćinstva svakako ima mesto na EP, sada jedina u grupi ima dve pobede iz isto toliko mečeva.

Srbija je druga sa učinkom 1-1, a sledi joj utakmica sa Švajcarskom, u narednom FIBA kvalifikacionom "prozoru" koji je na programu krajem novembra ove godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading